
DAGELIJKS AFHALEN VAN 10.00 TOT 17.00 UUR
PAUZE TUSSEN 12.30 EN 14.00 UUR.


LAMSVLEES
Geuldallamsvlees is bij Schaapskooi Mergelland verkrijgbaar! Diepgevroren lamsvlees kan dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur in de wolwinkel worden verkregen. Tussen 12.30 uur en 14.00 uur is er pauze. Voor vers lamsvlees dient er een afspraak te worden gemaakt.
VERS LAMSVLEES BESTELLEN:
TEL. 06-86827282
Lamsvleesproducten
€ 26,50
€ 23,50
€ 17,50
€ 14,-
€ 1,80
€ 2,50
€ 15,-
per kilo
per kilo
per kilo
per kilo
per stuk
per stuk
per kilo
Koteletten
Bout
Poulet
Lamsgehakt
Merquez worstjes
Lamsburger
Schenkel

Schaapskooi Mergelland levert o.a. lammeren aan slagerij Lebouille - Farm Fresh. Slager Ernest Lebouille zorgde ervoor dat het Geuldallam groot aanzien verwierf bij vele (top) chefs waaronder 2 Michelin sterrenkok Erik van Loo (Mechelen, Zuid Limburg) van restaurant Parkheuvel in Rotterdam.
Lekker lam eten bij:
Natuurlijk lamsvlees, een verhaal dat smaakt!
Geuldallam of Natuurlam, geprezen door slagers en (top)chefs uit heel Nederland, bevat weinig bind-weefsel, is heerlijk mals, rijk aan hoogwaardige eiwitten, ijzer, zink en vitamine B (100gr lamsvlees = 100% dagelijkse behoefte vitamine B12) en vol van smaak. Volgens de Volkskrant de beste smaak, door gezonde (biologische) voeding en grazen op ecologisch beheerde kalkgrasland hellingen.
Herman den Blijker:
"De schaapskuddes lopen lekker vrij rond in het Zuid Limburgse Heuvellandschap. Niet alle lammetjes kunnen mee, dus die komen bij een topslager terecht"
Geuldallam in de media
Top chef Erik van Loo en Ernest Lebouille, Restaurant Parkheuvel, Rotterdam.
Geuldallam vanaf 27min.