DAGELIJKS AFHALEN VAN 10.00 TOT 17.00 UUR

Pauze tussen 13.30 uur en 14.00 uur.

schaap_menu1.png
schaap_menu1.png

LAMSVLEES

Geuldallamsvlees is bij Schaapskooi Mergelland verkrijgbaar! Diepgevroren lamsvlees kan dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur in de wolwinkel worden verkregen. Tussen 12.30 uur en 14.00 uur is er pauze. Voor vers lamsvlees dient er een afspraak te worden gemaakt.

VERS LAMSVLEES BESTELLEN:

TEL. 06-86827282

Lamsvleesproducten

€ 26,- 

€ 23,-
€ 17,-

€ 12,-

€ 1,75

€ 2,50

€ 15,-

per kilo

per kilo
per kilo

per kilo 

per stuk

per stuk

per kilo

Koteletten

Bout
Poulet

Lamsgehakt

Merquez worstjes 

Lamsburger

Schenkel

130678084_3537506413007519_7221922310722

Schaapskooi Mergelland levert o.a. lammeren aan slagerij Lebouille - Farm Fresh. Slager Ernest Lebouille zorgde ervoor dat het Geuldallam groot aanzien verwierf bij vele (top) chefs waaronder 2 Michelin sterrenkok Erik van Loo (Mechelen, Zuid Limburg) van restaurant Parkheuvel in Rotterdam.

Natuurlijk lamsvlees, een verhaal dat smaakt!

 

Geuldallam of Natuurlam, geprezen door slagers en (top)chefs uit heel Nederland, bevat weinig bind-weefsel, is heerlijk mals, rijk aan hoogwaardige eiwitten,  ijzer, zink en vitamine B (100gr lamsvlees = 100% dagelijkse behoefte vitamine B12) en vol van smaak. Volgens de  Volkskrant de beste smaak, door gezonde (biologische) voeding en grazen op ecologisch beheerde kalkgrasland hellingen.

 

Herman den Blijker:

"De schaapskuddes lopen lekker vrij rond in het Zuid Limburgse Heuvellandschap. Niet alle lammetjes kunnen mee, dus die komen bij een topslager terecht"

Geuldallam in de media

 Top chef Erik van Loo en Ernest Lebouille, Restaurant Parkheuvel, Rotterdam.

Geuldallam vanaf 27min.

 

Pakket lamsvlees à € 19,- per kilo (+/- 2 kilo)

Pakket* bestaat uit koteletten, bout, poulet, lamsworstjes of lamsburgers & lamsgehakt.


* Een pakket lamsvlees kan op locatie ook zelf worden samengesteld.