top of page

DAGELIJKS AFHALEN VAN 10.00 TOT 17.00 UUR
PAUZE TUSSEN 12.30 EN 14.00 UUR. Zondagmiddag GESLOTEN.

schaap_menu1.png
schaap_menu1.png

LAMSVLEES

Geuldallamsvlees is bij Schaapskooi Mergelland verkrijgbaar! Diepgevroren lamsvlees kan dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur in de wolwinkel worden verkregen. Tussen 12.30 uur en 14.00 uur is er pauze. Zondagmiddag GESLOTEN. Voor vers lamsvlees dient er een afspraak te worden gemaakt.

​

VERS LAMSVLEES BESTELLEN:

TEL. 06-86827282

​

Lamsvleesproducten

€ 28,-
€ 26,-
€ 19,-

€ 17,-
€ 2,17
€ 3,25
€ 17,-
€ 21,-

per kilo
per kilo
per kilo

per kilo 
per stuk
per stuk
per kilo
per kilo

Koteletten
Bout
Poulet

Lamsgehakt
Merquez worstjes 
Lamsburger
Schenkel
Schouder

130678084_3537506413007519_7221922310722

​

Schaapskooi Mergelland levert o.a. lammeren aan slagerij Lebouille - Farm Fresh. Slager Ernest Lebouille zorgde ervoor dat het Geuldallam groot aanzien verwierf bij vele (top) chefs waaronder 2 Michelin sterrenkok Erik van Loo (Mechelen, Zuid Limburg) van restaurant Parkheuvel in Rotterdam.

Natuurlijk lamsvlees, een verhaal dat smaakt!

 

Geuldallam of Natuurlam, geprezen door slagers en (top)chefs uit heel Nederland, bevat weinig bind-weefsel, is heerlijk mals, rijk aan hoogwaardige eiwitten,  ijzer, zink en vitamine B (100gr lamsvlees = 100% dagelijkse behoefte vitamine B12) en vol van smaak. Volgens de  Volkskrant de beste smaak, door gezonde (biologische) voeding en grazen op ecologisch beheerde kalkgrasland hellingen.

 

Herman den Blijker:

"De schaapskuddes lopen lekker vrij rond in het Zuid Limburgse Heuvellandschap. Niet alle lammetjes kunnen mee, dus die komen bij een topslager terecht"

Geuldallam in de media

 Top chef Erik van Loo en Ernest Lebouille, Restaurant Parkheuvel, Rotterdam.

​

Geuldallam vanaf 27min.

 

bottom of page