top of page
big-004-Uruj.jpeg

Vakantiehuisje bij de boer

GROTE EN KLEINE VAKANTIEHUIZEN

De vakantiewoningen van Schaapskooi Mergelland liggen op één van de fraaiste plekjes van Zuid Limburg direct aan de rand van het Bovenste Bos.
U kunt hier genieten van het landschap tussen Geul en Gulp dat voor  sportievelingen én rustzoekenden heel wat te bieden heeft.
Wandel door het Heuvelland, bezoek Epen - Mechelen - Slenaken - Gulpen, ontmoet onze schapen,en geniet van de eindeloze vergezichten.

schaap_menu1.png

GROTE EN KLEINE VAKANTIEHUIZEN

De vakantiewoningen zijn gelegen aan de rand van het dorp Epen (in Eperheide) en bieden uitzicht over hellingbossen en glooiende akkers. De sfeervolle, luxueuze woningen zijn geschikt voor groepen t/m 4 en 10 personen en voorzien van alle comfort.

Ontdek tijdens een wandeling of fietstocht het bourgondische Heuvelland. Een heerlijk stuk Limburgse vlaai en natuurlijk ons eigen Geuldallam in tal van (top)restaurants of Heuvelland Hotels mogen zeker niet ontbreken. De Schaapskooi ligt midden in de Euregio. Grote steden zoals Luik, Hasselt, Maastricht en Aken liggen hier op een "steenworp" afstand. Een bezoek aan de aangrenzende natuurgebieden Ardennen en Eifel is zeer de moeite waard!

bottom of page